Wie ben ik?

Mijn naam is Janine Göbel, geboren in 1970 en moeder van twee zonen.46b91dcd-79ef-4f6a-a4a2-3036262187ce

In 1999 heb ik een beroepsopleiding hypnotherapie met succes afgerond en in 2004 een eigen praktijk opgestart. Met succes heb ik veel mensen mogen helpen beter in hun vel te zitten.

Na ruim tien jaar praktijk gevoerd te hebben, daarnaast een bedrijf opgezet met collega van me om stress en burn-out bij bedrijven zichtbaar te maken en zoveel mogelijk op te lossen, een project opgezet zodat startende ondernemers een goedkope werkplek konden huren in een verzamelgebouw, druk gehad te hebben met mantelzorg voor mijn moeder 8 jaar lang (en op moment nog ), zelf door de sterilisatie methode met essure (lichaamsvreemd materiaal wat ze poliklinisch inbrengen in de eileiders) een burn-out/bijnieruitputting heb gekregen ben ik gestopt met mijn activiteiten om eerst aan mijn herstel te werken.

Van een ernstige bijnieruitputting geheel hersteld in een half jaar tijd ! Ik heb wel alles gedaan wat nodig is, zoals een training gevolgd in hormonen, zeer veel gelezen in verschillende boeken erover en natuurlijk zelf veel tips/dingen uitgeprobeerd.

Doordat ik het druk had en een sterilisatie methode (essure) ondergaan had wat mijn lichaan langdurig stress gaf heb ik de bijnieren uitgeput. Klachten als: hoofdpijn,  extreme vermoeidheid, lusteloos, uitstelgedrag,  opgejaagd gevoel,  hartkloppingen,  nachtelijk zweten en slapeloosheid was aan de orde  van de dag. Na essure verwijdering in juli 2016 ging het licht langzaam weer aan maar de energie die ik had voor mijn 26ste (eerste burn-out), was er bij lange na nog niet.  De vermoeidheid werd minder en ik kreeg steeds meer goede dagen. Toch bleef het gevoel dat het beter kon en zo startte ik mijn zoektocht.

Begin 2017 ben ik gestart met de opleiding orthomoleculaire suppletie want dat we vitamines en mineralen tekort komen wist ik al. Zo maken we zelf geen vitamine C aan, zijn we  (ik in ieder geval wel) te weinig buiten om voldoende vitamine D op te doen. En als je aan stress onderhevig bent vreet je lichaam magnesium. Deze tekorten geven ook nog eens bijbehorende klachten. De cursus heeft me veel gegeven en geleerd. Ik ben me gaan verdiepen in bijnieruitputting en toen pas vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Een eureka moment volgde en deze kennis moet gedeeld worden. Mensen moeten weten waarom de artsen niets meer kunnen met ze, waarom ze uitgedokterd zijn,  waarom ze chronische klachten hebben wat echt NIET  tussen de oren zit. We zijn niet gek !!!

Zoals je ziet ben ik erg allround, start op moment met de opleiding gewichtsconsulente,  omdat steeds meer mensen (wat ook kan komen door bijnieruitputting) moeite hebben of krijgen met afvallen. Ik heb weer energie en wil zoveel mogelijk mensen helpen om lekker in hun vel te zitten. Ouderdom komt met gebreken ? Nee! Dit hoeft zeker niet. Met aanpassing in voeding, leefstijl,  beweging en ontspanning komen we een heel eind. Je moet alleen weten wat je aan moet passen en hoe om optimaal te genieten van je leven. Ik kan je daarbij helpen.

Jij verdient het om ook lekker in je vel te zitten!