Werkwijze

Keninsmakingsgesprek

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek van ongeveer 30 minuten kijken we naar waar jij hulp nodig bij hebt en hoe en wat ik voor je kan betekenen. Ik geef je uitleg over mijn denk en werkwijze. Na dit gesprek is de keuze aan jou of je een traject aan wilt gaan met mij.

Intakegesprek

Na het kennismakingsgesprek volgt het intakegesprek. Deze duurt ongeveer een uur. In dit gesprek worden alle gegevens verzameld die ik nodig heb om een goed beeld te vormen van het probleem, zoals onder andere: je gewicht,  je geschiedenis wat betreft al reeds gevolgde diëten, je huidige voedings- en bewegingspatroon, welk doel je wilt behalen,  wat je van mij verwacht etc. Daarna bekijken we samen de weg die we gaan bewandelen om het doel te bereiken.

Begeleiding:

Deze is afhankelijk van welk traject/pakket (zie tarieven) je wilt volgen. Bij iedere vervolgconsult zal er een weeg- en meetmoment zijn, bespreken we hoe het gegaan is de afgelopen week, waar je nog wat in aan kunt passen.

  • Afvallen met begeleiding:

Meten, wegen en aanpassing in voeding staan hierin centraal. We gaan uit van een normaal eetpatroon met zoveel mogelijk gezonde voeding. Om af te vallen is het aanleren van een ‘normaal’ eetpatroon vaak al voldoende. Hormonen kunnen hierin meegenomen worden.

  • Afvallen met begeleiding en hypnose:

Meten, wegen, aanpassing van voeding en een vijftal hypnose sessies staan hierin centraal. Je leert gezonder te eten, meer te bewegen en een andere mindset te krijgen om het makkelijker vol te houden, afvallen lijkt ineens zonder moeite te gaan!

Hypnose is niet ‘eng’. Eén van de misverstanden is dat je niet weet wat je doet. Dit klopt dus niet! Je bent volledig bij bewustzijn. Je zult merken dat, wanneer je zou willen, je ook zo op zou kunnen staan en weglopen. Je lichaam wordt wel lomer en de grens tussen bewust en onbewust wordt vager waardoor suggesties veel beter binnen komen dan zonder deze staat. Wel eens dat wanneer je een spannende film aan het kijken bent of wanneer je een goed boek leest dat iemand je roept en jij het niet hoort? Dat is de staat van trance waarmee ik werk.

Je hoeft het dus niet alleen te doen! hands-1438638-640x480